Vad vore väl livet utan shopping?

Jag har ganska typiska intressen för en tjej i min ålder då jag gillar mode och shopping, att festa och skor i stora lass! Såklart är det också kul med skönhetsprodukter av olika slag då jag älskar både hudvård, hårvård och smink! Som jag tidigare nämnt försöker jag även komma igång med träning. Har bland annat en chinsstång hemma jag nämnt innan. Jag är lat men tränar iaf 3 ggr/vecka. Gillar detta koncept/tankar kring träning.

Det kan bli lite dyrt att ha denna typ av intressen, men jag bor billigt eftersom jag delar lägenhet med min kompis och vi är duktiga på att laga nyttig mat som även är billig. Det blir alltså mycket pengar över för shopping och fest!

Då jag pluggar nu så har jag CSN, men jag har även ett extrajobb så att det kommer in lite extra cash endast för shopping varje månad, så jag har fixat det bra för mig själv så att jag ska kunna ha mina intressen, trots att mon inkomst inte är så mycket att skryta med!

Smarta shoppingtips!

REA på kläder

Vi gillar alla olika typer av kläder och skor och därför har vi också olika stora utgifter när det kommer till inköp av detta slag. Jag har tur då jag både gillar second hand och är liten för i många fall kan jag faktiskt handla på barnavdelningen i många butiker! Det låter kanske underligt, men det finns massor av plagg som är precis lika ”vuxna” på barnavdelningarna som på vuxenavdelningarna, så det är definitivt värt en titt varje gång jag är i en sådan butik.

Rea har aldrig varit min grej, eftersom jag tycker att det oftast är mest skräp plus att det ofta är ganska hysteriskt i butikerna när det är rea. Jag hittar nästan alltid nedsatta varor ändå i min storlek, eftersom jag har storlek 32 eller 34, så jag har tur nästan jämt!

Det gäller också dig som är storlek 44 eller 46 då även dessa storlekar ofta finns till nedsatt pris. Det är storlek 36-40 som brukar vara svårt att komma över då det är så vanliga storlekar, men alla vi som har lite större eller mindre kroppar än genomsnittet kan shoppa väldigt förmånligt om vi bara har ögonen öppna!