Shoppingglädje utan gränser!

Nu när det är vår och sommaren är på frammarsch så är det mycket vi shoppingtokiga har att se fram emot i butikerna! Jag blir alltid lika glad när det är dags för en ny säsong och butikerna fyller upp med nya varor och det vet jag att många av er också känner!

Som tur är så är det inte bara kläder och accessoarer det fylls upp med, utan butikerna är även snälla nog att ge oss massor av skor! Skor kan man ju inte ha för många av, eller hur? Själv köper jag så mycket skor att det behövs extra utrymme i lägenheten bara för att skorna ska få plats så nu har jag fått börja bygga på höjden så att alla får sin egen plats utan att behöva stå på golvet.

Skor förtjänar att bli behandlade med största respekt enligt en skoälskande person som jag och då det handlar om placering så anser jag detta vara det viktigaste. Så ofta när jag varit på besök hos andra så har jag sett skor slängda lite hur som helst på golvet och det skulle aldrig hända med mina skor! Men är man mer ”normal” i sin syn på skor än vad jag är så är det väl inte riktigt samma sak, kan jag tro!

Mode för alla dagar i veckan!

Jag tycker att man ska se till att klä sig snyggt hela tiden alla dagar i veckan. Många väljer ju att ha på sig ”skräpkläder” på söndagarna till exempel, men jag tillhör dem som faktiskt ser till att både klä mig snyggt och göra mig iordning även om jag bara ska slappa hemma i soffan. Det har väl att göra med att shoppar mycket och därför har mycket fint och nytt att använda, så om man inte är så intresserad av mode så är det ju inte så konstigt om man inte har en massa snygga hemmakläder, eller hur?

Moderiktiga träningskläder

kläder för träning!

Jag gillar både träning och fest och jag är så himla glad över att man numera kan träna ikläd ursnygga kläder både från stora designers som Stella McCartney, (hennes instagram) men även snygga modekläder från de stora modekedjorna. Att blanda budget med lyx är ju alltid kul och med just träningskläder så brukar det bli att jag lägger mycket pengar på just kläderna.

I vanliga fall med mina vanliga outfits så är det oftast skorna som är det dyraste jag har på mig, men med träningskläder så köper jag gärna ett par bra och proffsiga träningsskor på rea och väljer att ha dyrare kläder istället. Jag får med andra ord både och vad gäller fokus på antingen kläder eller skor beroende av om det är en vanlig outfit, eller om det är träningsoutfit det gäller.

På tal om träning försöker jag verkligen komma igång och hitta formen. Tänkte följa detta träningsprogram. Uppdatering kommer förhoppningsvis framöver 🙂