Att få ihop många olika intressen. Shopping, träning, fest etc.

Jag vet många som kämpar med att få ihop sina intressen, men jag har tur då mina intressen så att säga går in i varandra! Jag gillar shopping och mode, men också att festa och det är ju inte direkt svårt att shoppa dagen efter en sen natt, eller hur? Shoppa kan man ju göra med feber, det är aldrig något som stoppar en från det!

Gym, chinsstång eller funktionell träning?

En sak som jag inte riktigt har kommit igång med än är träning. Jag vill verkligen komma in i att träna då jag vet att när jag blir äldre så kommer det vara svårt att sätta igång, trots att det då kommer behövas! Nu, när jag fortfarande är ung så samarbetar ju kroppen med en bra och man har inga problem med vare sig vikt, bakfyllor eller något annat, men värre blir det ju sen!

Jag tänker mig att jag ska få in en smart träningsform som jag verkligen kan gilla och så fort jag hittar rätt så lovar jag att jag kommer berätta allt om det in i minsta detalj! Jag berättade ju lite här, men har inte bestämt mig för det programmet än.

Jag beställde dock en bra chinsstång över nätet igår (även kallat dörrtrapets/pull up bar). Med en chinsstång kan jag träna ryggen enkelt hemma, det är en bra början i alla fall!

Sommarens bästa shopping

Nu är det snart sommar och det innebär att vi alla kan shoppa loss bland linnen, shorts, bikinis, sandaletter och annat härligt! Det som är så kul med just sommaren är att man utan svårigheter kan använda sina sommarplagg och sommarskor i flera säsonger utan att upphöra att vara moderiktig.

Då det är så att mycket av det som säljs under sommaren återkommer år efter år så är det lätt att hitta godbitar från andra säsonger i garderoben. Då kan man blanda upp det med nya plagg och det är ju kanon!

Sommarplagg och sommarskor är också billigare än vad det är under höst och vinter, så man kan köpa mycket mer, om man vill det. Vill man det? Jepp, självklart vill man det! Jag brukar tycka att det roligaste är att shoppa skor, men under sommaren är det ju himla kul med nya bikinis och andra trevliga små plagg, så under denna period så blir det faktiskt mindre sko shopping, även om det kanske är svårt att tro när ni vet hur mycket jag älskar skor!

Att få tiden att räcka till

När det är shopping man gillar så är det inte så svårt att får tiden att räcka till då shopping finns tillgängligt både i vanliga butiker och på nätet. Jag shoppar loss överallt så fort jag får möjlighet och samma sak tror jag är gällande för andra med andra intressen, eller hur?

Man vill ju hinna med att fylla sina dagar med exakt det man vill ha ut av sin tid och det brukar gå snabbt och smidigt när man planerar lite. Jag har kompisar som passar på att ta en långpromenad under lunchen på jobbet, men jag springer istället och shoppar lite! Tips till alla er som känner att det är svårt att hinna med shoppingen!